PerkinElmer Informatics Support Forum
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Atom labels not copying properly
Topic Summary:
Created On: 8/24/2016 2:09 PM
Status Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Topic Tools Topic Tools
View topic in raw text format. Print this topic.
 8/24/2016 2:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message


greg

Posts: 14
Joined: 2/5/2010

I am using Chemdraw Prime 15 on Mac OS 10.11.6

In previous versions I was able to repeat atom labels by clicking on an atom in one area and then double clicking on the point where I want to repeat the atom label. This no longer works in the new version.

Is there a solution to this? I have come to rely heavily on this functionality over the years.

I'll make another post on a different topic, but I can no longer copy and paste anythign from chemdraw to word, pages, keynote, powerpoint, etc. In the previous version I could copy and paste as PDF into the new office.

On a positive note - THANK YOU FOR MAKING cmd-H hide the application instead of puting grid lines on the page!

 8/26/2016 5:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message


PKI Ortega

Posts: 73
Joined: 10/13/2011

Hello Greg,

It seems this feature (repeat atom label) is not present in version 15. We hope to have this option available again in a future release of the software



-------------------------

- PKI Support

 8/29/2016 2:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message


greg

Posts: 14
Joined: 2/5/2010

Was this purposely removed? Why would you remove features? I would like to add my $0.02 that this is a critical feature for me as it saves so much time. I have come to rely on it extensively.

FuseTalk Basic Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.