PerkinElmer Informatics Support Forum
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Can results be auto-published in Columbus?
Topic Summary:
Created On: 7/11/2018 1:00 PM
Status Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Topic Tools Topic Tools
View topic in raw text format. Print this topic.
 7/11/2018 1:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message


christopherhale

Posts: 13
Joined: 7/17/2014

After generating results for a plate, results need to be published to be accessible by Spotfire/High Content Profiler. Is there a way to auto-publish results, or set this as the default behavior, to skip the manual 'publish' step?

 7/12/2018 5:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message


Jace

Posts: 27
Joined: 5/9/2014

Hi Chris,

Thanks for the message. Am sorry there is currently no option to auto-publish in Columbus. No easy way to trigger outside Columbus either unfortunately. Hopefully food for though for a future version.

Thanks,

Jason

 7/12/2018 11:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message


christopherhale

Posts: 13
Joined: 7/17/2014

Thanks Jason. Integration of this option in a future release would be great!

FuseTalk Basic Edition v4.0 - © 1999-2018 FuseTalk Inc. All rights reserved.